Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kontaktoval me pres whatsupp, na zakladr inzeratu na bazosi. Prodavala jsem autosedacku pro mimco. Kontakt mel na whatsuppu fotku idylicke rodinky s miminkem. Nejprve dotaz, jestli je zbozi aktualni, jestli je zbozi poskozene a jaka je cena. Pritom vse bylo uvedene v inzerate. Pak, ze jeste probere s manzelkou, jestli ji vezmou. Po nekolika minutach, ze ano, ze se jim moc libi. Pak zacal zkouset, ze si osobne dojet nemohou, ze jsou z Liberce (ja z Benesova) a ze posle kuryra pres PPL, odkaz na platbu atd.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Vojtěch Kerhart 26. 06. 2022

přidal/a telefonní číslo: 733297670


user picture
Vojtěch Kerhart 26. 06. 2022

Ve stejný den, co jsem obnovil inzerát na bazoši, se mi ozvali ze dvou čísel na WhatsApp. 733297670 a 723444912. Ani jeden nezvedli telefon. Ten první se po mém zavolání již neozval. Ta druhá mi napsala: Ok 👍. Chci zařídit nákup s doručením přes poštovní službu. Nevadí vám to? Já do odeslání zaplatím plnou cenu zboží a zaplatím kurýrní zásilku. Jsem z Lipno nad Vltavou Opět mi nezvedla telefon a pokračovala: Ano. Kurýr sám kompletně zabalí zásilku, já tu službu zaplatím. Navrhuji poslat přes Českou poštu. Proces bude vypadat takto: Nejprve zaplatím plnou cenu zboží a doručení, poté vám pošta vytvoří formulář pro získání mých peněz. Vejdete do formuláře, vyplníte své osobní údaje a dostanete mé peníze na svůj bankovní účet. Poté vám zavolá kurýr, aby si domluvil schůzku ve vhodnou dobu. Dobře? Zaplatím za pojištění zásilky. Potom jsem obě čísla našel zde, tak se připojuji.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.