Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
na fb bazaru.komunikace přes messenger.penize byly za sodastreem poslany předem a zboží neposlal.přestal komunikovat.Pod jménem David Zemek.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Paulina 27. 06. 2022

Zdravím, bohužel úplně ten samý scénář. Sodastream 450kč odesláno .... sliby ... Slova díků za projevenou důvěru, každým dnem cesty prodavajícího na zásilkovnu a doteď žádný balík ...


user picture
Petr 28. 06. 2022

David Zemek krade vesele dál. Doporučuji podat TO co nejdříve. Krade a podvádí lidi už roky a cítí se beztrestný. Na jeho adrese už prý někdo byl a jen se mu vysmál z balkónu. Zde je již také x-krát evidován, velmi zajímavé čtení zde: https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=624


user picture
Ien Rodgers 3. 07. 2022

Nokia 6310i pod jménem Lucie Kovar. Číslo účtu 1001073396/3050. Komunikace utichla, 400Kč je fuč. Přitom zbytečná nepozornost. Stačilo srovnat dvě fotky uvedené u inzerátu a bylo vidět, že jde o jiné telefony.


user picture
Hanka 15. 07. 2022

Zdraví, tak jsem v tom za 779Kc za sodastream včetně pošty. Už podal někdo TO? Ráda se připojím.


user picture
Kuba 21. 07. 2022

Zdravím, přítelkyně na FB Marketplace od osoby Lucie Kovar chtěla koupit dětské odrážedlo, cena 360 + pošta.. cca 400.- Kč číslo účtu 1001073396/3050 po zaplacení žádná komunikace. Po vložení upozornění na FB stránce "podvodnici z marketplace aj." Jsem se dozvěděl o této stránce a dle čísla účtu zjistil o podvodníkovi trochu více.. (známá osoba, která toho má na svědomí více) Určitě pojďme podat trestní oznámení, i když to jsou malé částky... ono se to nasčítá. Pokud již někdo podal, pošlete číslo jednající, nebo nějakou identifikaci, ať to snáze přiřadí k dané osobě. TOTO NESMÍ PROCHÁZET, nejde o peníze, jde o PRINCIP.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.