Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
TEXT INZERÁTU NA FACEBOOK - PRODEJ LODNÍCH KONTEJNERŮ. PODVODNÍK SE SCHOVÁVÁ ZA EXISTUJÍCÍ FIRMU, ALE DÁVÁ NA FAKTURU SVŮJ ÚČET. KDYŽ JSEM KONTAKTOVAL EXISTUJÍCÍ FIRMU, TAK MI ROVNOU ŘEKLI, ŽE JE TO PODVOD Z MARKET PLACE ANIŽ BYCH DOKONČIL VĚTU, TAKŽE JE UŽ ASI HODNĚ PROVAŘEJEN. Dobrý den, je to možné, kontejner je modrý. Ve velmi dobrém stavu, bez plísní a zápachu. Rodáváme pouze na objednávku a kontejner vám bude doručen maximálně do 1 až 2 dnů od objednání, a proto musíte zaplatit polovinu celkové částky, tj. 17 500 Kč. 20"-HC kontejnery. jednotková cena kontejneru: 25 000 kč + DPH : 5250 kč + dopravy : 4750 kč Celková částka: 35 000 Kč Dodací lhůta: 24 hodin po zaplacení první poloviny celkové fakturované částky. Pokud vám to vyhovuje, poskytněte nám, prosím. Následující informace pro vystavení faktury: - Úplná dodací adresa - telefonní číslo - Jméno na faktuře. Rychle k dispozici; aktuální fotografie v příloze. Pokud jste s nimi spokojeni, zašlete nám prosím informace prostřednictvím našeho e-mailu a uzavřete prodej: [email protected]
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
david gyomber 25. 09. 2023

dobry den,muze mi nekdo rict jak je mozny ze v tyhle bananovy republice pres rok delaji podvody na prodej kontejneru,a stale jsou na marketplace?stejny email,stejne fotky kontejneru,ja jsem jiz pred rokem a pul podal trestni oznameni,spadlo to do Hradce Kralove,protoze nas je mnohem vic,kteri zaplatily zalohu,a o tu prisly,k memu prijemnemu prekvapeni,kdyz se po roce a pul policie neozvala,koukam na marketplace a rikam si,kurna ten kontejner odnekud znam,a ejhle,stejny podvodnik porad funguje dal,snazil jsem se kontaktovat toho kriminalistu co to resi,telefon nezvedal,a email neodpovedel,asi jsou porad na kave,tak bravo slavna ceska policie


user picture
anonym 12. 10. 2023

Níže aktuální info, sháníme do firmy kontejner, dívali jsme se i na marketplace a po chvíli studování nám přišla nabídka velmi levná, tak jsme zkusili dát email do googlu a dostali se sem k Vám. Textace níže nám přišla do emailu. Furt je poznat, že je to "psané" ctrl c a ctrl v na poptávající. Tak pozor na ně, hajzlové. "Dobrý den ! Máme námořní a přepravní kontejnery, které lze použít jako dílnu, sklad, garáž nebo stavební buňku. Naše kontejnery jsou ve velmi dobrém stavu, nejsou poškozené, nezapáchají , a nejsou plesnivé. Níže naleznete úplné specifikace kontejneru. Kontejnery 20HC-6m : Vnitřní rozměry : Délka 5 867 mm šířka 2 352 mm výška 2 700 mm Vnější rozměry: délka 6 058 mm šířka 2 438 mm výška 2 896 mm Hmotnost: 2 360 kg Objem: 37 000 krychlových milimetrů Podlahová plocha v milimetrech čtverečních: 13,840 Jednotková cena kontejneru: 29 000 Kč DPH: 6 090 KČ Náklady na dopravu a instalaci : 6 500 Kč Celková částka: 41 590 Kč Dodávka a instalace po celé ČR Pro skládání jsou naše vozidla vybavena hydraulickými rameny, takže nebudete potřebovat jeřáb. A náklady na něj jsou již zahrnuty v ceně. Dodací lhůta: Kontejner vám bude dodán maximálně do 2 až 3 dnů po uhrazení faktury a potvrzení objednávky. Máte také možnost pouze potvrdit objednávku s poloviční úhradou faktury a zbytek uhradit při dodání. Chcete raději uhradit celou fakturu nebo polovinu? Pokud vám to vyhovuje, sdělte nám prosím své fakturační údaje potvrdit objednávku : - Příjmení a Jméno - Úplnou adresu pro doručení - Telefonní číslo Přiložené fotografie. Těšíme se na vaši odpověď! -- MB kontejner s.r.o. 2.května, Areál Slávie 76361 Napajedla okres Zlín IČO: 282 85 981 DIČ: CZ28285981 :OR KS Brno, odd. C, vl. 58668"


user picture
david gyomber 25. 10. 2023

dobry den,ano,porad stejna skupina parchantu tady normalne okrada lidi,a policajti?asi jim dosly baterky,nefungujou,asi jako vsechno v teto bananove republice


user picture
Lucie Kolbeková 22. 02. 2024

přidal/a telefonní číslo: 702576922, email: [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.