Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pán mě kontaktoval na WhatsApp, chtěl vědět stav zboží (kočárek), cenu. Vše uvedeno v inzerátu, dotazoval se zda jde o konečnou částku, tak jsem mu nabídla navíc něco jako bonus, na to vůbec nereagoval. Chtěl mé číslo účtu a to už jsem cítila, že to nebude ok. Pak mi přeposlal zprávu, která byla napsána velice špatnou češtinou. Pod to napsal víceméně to samé, ale už opravené. A chtěl všechny údaje - email, mobil, adresu. Když jsem mu napsala, že nemám zájem o podvodníka, připojila článek, jak to poznat a dodala, že pouze když zboží budu odesílat sama, přes svého kurýra, jinak obchod padá, napsal mi otazník . Dejte si pozor a buďte ve střehu.!!!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Anonym 13. 07. 2022

přidal/a telefonní číslo: +420735778014


user picture
Anonym 13. 07. 2022

Podobný scénář jako výše. Podvodník se vydává za pána a má zájem o kočárky, je to prý voják. Nejdříve chce číslo účtu a pak poslat pro předmět svého kurýra. Na podvodníka reaguje docela pomalu a sám se odmlčí.


user picture
Tereza 16. 07. 2022

Úplně stejné číslo a také zájem o kočárek, akorát u mě psala “paní” a když jsem se zeptala kde bydlí, abychom se kdyžtak domluvily na osobním předání, tak napsala že je z Brna, ale kvůli zaměstnání je v Americe.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.