Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Matěj Stepanek mi nabízel 2 lístky na Svihov za 1000,-.. s tím, ze až mu dorazí platba, pošle vstupenky na mail. Ovšem vstupenky nikde.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Tomáš Brabec 22. 12. 2022

Dne 28.11.2022 jsme na bazos.cz koupili od člověka vystupujícího pod jménem Matěj Štěpánek koupili dvě vstupenky na koncert Nightwish v O2 Aréně na 21.12.2022. Lístky byly neplatné a cena za oba dohromady byla 2200 Kč. Začnu to řešit až se vrátím za pár dní domů, pokud má někdo další zkušenost, budu rád, pokud se připojí. Chci tomu zmrdovi trochu zkomplikovat život. :)


user picture
Tomáš Brabec 22. 12. 2022

přidal/a email: [email protected]


user picture
Jakub Kantor 2. 01. 2023

Matěj Štěpánek ode mě koupil rezervaci na vyzvednutí xboxu (18.12.2021) Byl v té době nedostatkovým zbožím. Rezervaci jsem odeslal na základě zaslaného potvrzení o platbě - fake. Peníze nikdy nedorazily Škoda: 1 500 Kč Věřím, že společně z něj peníze dostaneme :)


user picture
Tomáš Brabec 3. 01. 2023

Zdravím, máte nějaké podrobnější informace ohledně toho jak platba probíhala? Případně i třeba konverzaci v mailu nebo SMS? Případně mě prosím kontaktujte na mailu [email protected], hromadně by jsme mu totiž mohli pěkně zatopit ;)


user picture
Filip 20. 01. 2023

ok, jednal jsem s nim, penize mi vratil vsechny penize az po roce pribeh na dlouho, ale ten clovek je patologicky lhar a ne velmi chytry navic, dal jsem strasne moc usili na to aby mi vratil penize za xbox series x co jsem mu poslal, hlavne poslednich 3000 korun ale ve zkratce jsem ziskal ty penize zpet protoze jsem mel dukaz ze mi lhal za ucelem mi navratit penize, a citoval jsem presne zakon ktery porusil, s tim ze ho udam na policii pokud mi penize nevrati zpet (6 mesicu az 2 roky ve vezeni) trik je v tom, ze musite mit dohromady vice skody nez 5000 korun, potom je to trestni cin a muzete jej nahlasit na policii, nebo mu vyhrozovat ze ho nahlasite na policii do tydne pokud vsem z vas nevrati penize okamzite ale za me osobne bych ho nahlasil na policii, co vim tak nepouziva falesne jmeno a jeho bankovni ucet je na jeho jmeno, jak rikam neni to velmi chytry scammer, asi scamuje male castky prave kvuli tem zakonum si mysli ze mu to projde (1500-2000 korun je civilni prestupek, a hodne stesti to z neho vymahat pokud nechcete do toho dat vice nez vasi ztracenou castku) pokud ho nahlasite vsichni, tak se to scita, a pokud to da vice jak 5000, muze jit klidne do vezeni


user picture
Jan 5. 02. 2023

Poslal jsem mu peníze za vstupenku na koncert Arakainu ale vstupenku nikdy neposlal. Chvíli se vymlouval a pak přestal úplně komunikovat.


user picture
Tomáš Brabec 6. 02. 2023

Zdravím, doporučuji jít to nahlásit na PČR, mám od nich info, že už si to převzala krimka, že už je na něj více hlášení. Čím více lidí, tím více mu to zatopí ;)


user picture
Martin 3. 03. 2023

Tento šmejd se mnou taky vyjebal hned v pondělí nejpozději ho hlásím na PČR a už se mi ozval i další pán kterého taky okradl.pokud mi můžete s něčím pomoci budu rád


user picture
Eliška 9. 03. 2023

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=9320307230505


user picture
Adrian 15. 04. 2023

Oslovil mě na FB Matěj Štěpánek že má na prodej lístky na derby. Zaplatil jsem mu za lístek s tím že lístek pošle na email. Peníze šli na účet. 255965592/0600. Účet patří Lucii Vaněčkové.


user picture
Václav 9. 05. 2023

Byl jsem osloven Matějem Štěpánkem srkze FB (vzhledem k emailu tady to sedí, protože na FB má username mates.mexsone) ohledně lístků na finále MOL Cupu 2023. Bohužel vzhledem k mému spěchu a nedůslednosti jsem si ho neproklepl a poslal mu peníze s tím, že mi obratem pošle lístky na email. No už týden se dohadujeme o tom, jak nikdy nikoho neokradl a jak už mi to posílala i přítelkyně protože jemu to nejde atd. Tentorkát teda šly peníze na jiný účet, než tu je už napsáno. 257085337/0600.


user picture
Roman 24. 05. 2023

Nějaké novinky o panu Štěpánkovi?


user picture
Jan 15. 04. 2024

Minulý týden mi přišlo předvolání k tomuto případu a ve čtvrtek jdu vypovídat na policii. Takže se nad ním smyčka utahuje.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.