Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pan se mi ozval na whatsappu, ze ma zajem o muj nabizeny produkt. Hned se sam nabizel, ze vse vyridi pres zasilkovnu, i kdyz jsem rekla, ze mam svuj ucet a klidne to udelam pres sebe. Pak mi poslali podezrelej link, kterej jsem si vzapeti googlila a zjistila, ze tyto podvodne linky ze zasilkovny jsou caste.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Peter 7. 01. 2023

“Paní” se mi ozvala pres whatsapp. Trvala na zaslani pred DPD. Psala treba ze: “ Doporučuji tuto kurýrní službu: především je pohodlná a rychlá. Peníze dostanete na kartu ještě před příjezdem kurýra a nehrozí žádné riziko. Nemusíte také chodit na poštu. Tuto metodu nepoužívám poprvé a myslím, že je to nejlepší možnost, děkuji za pozornost.” Taky jsme ji podekoval za pozornost. Hlavne neklikejte na zadne odkazy a neplatte prepravu nebo nezadavejte platebni udaje.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.