Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na FB na marketplace jsem od paní pod jménem Lucka Novotná, nyní již Levné elektro objednala dva obojky proti klíšťatům, to bylo dne 10.5., paní měla neustále výmluvy, že chodí do práce, pak že zboží teprve objednala a čeká na jeho doručení, nyní mě má už v blokaci. Dne 28.6. jsem ji poslala na účet 1,- se zprávou ať mi vrátí peníze, bohužel do dnešního dne nemám ani peníze, ani zboží.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Ladislava Kindiaková 12. 11. 2022

Úplně stejný scénář, 18.5.2022 objednány a zaplaceny dva antiparazitní obojky pro psy. Do dnešního dne nedodány.


user picture
Patrik Pařízek 10. 03. 2023

přidal/a číslo účtu: 4210584073/0800, email: [email protected]


user picture
Patrik Pařízek 10. 03. 2023

Inzerce zveřejněna na https://www.sbazar.cz/levneelektrospotrebice/ . Inzerován byl gramofon Auna, doručeno bylo autorádio (k ničemu). Prodejce při zdlouhavé komunikaci hodil celou situaci na společnost Zasilkovna, která se snažila zásilku dohledat několik měsíců. Výsledkem bylo, že prodejce skutečně odeslal úplně jiný předmět. Zásilkovně byly sdělen jako odesílatel Lucie Novotná. Komunikace probíhala po e-mailu s iniciály M.K.


user picture
Sára F. 18. 05. 2023

6.5.3023 jsem s touto osobou vyjednala koupi antiparazitního obojku na základě inzerátu na sbazaru. Poslala jsem jí 500,- a zaplatila poštovné. Přišla mi přes Yásilkovnu prázdná krabička od obojku. Během dne, kdy dotyčná nereagovala, jsem našla tuto stránku. Její následná reakce potvrdila, že je to chronická lhářka a podvodnice. Místo údivu nad tím, že krabička přišla prázdná, ihned obvinila Zásilkovnu. Také se nezapomněla zmínit, že neodepisovala, protože byla nemocná a vzápětí, že byla v práci. Když jsem hledala gramáž zásilky na sáčku, všimla jsem si, že je rozříznut nožem na koberce a přelepen páskou. Předpokládám, že je to "fígl", jak se pokouší svalit vinu na dopravce. Nechápu, že na Sbazaru vesele inzerovala dál, přestože tu vidím dřívější data podvodů, kterých se dopustila. Mrzí mě, že je tento server v banování podvodníků tak laxní. Tento podvod jsem nahlásila na sbazaru i na policii. Věřím, že je to důležité.


user picture
Simona Š, 11. 06. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: 2593 - Plzeň, 2500,-


user picture
Simona Š, 11. 06. 2023

Na FB marketplace jsem si zakoupila od této paní ( i když z četu píše v mužském rodě ) 2x zvhčovač vzduchu Klarstein Ice 4v1, jako nové zboží - výprodej skladu. Paní mě ujišťovala že zboží je nové. Zaplatila jsem dopředu 300,- za poštovné. Bohužel jsem si zboží poslala na výdejnu DPD, kde jsem doplatila 2200,- dobírkou v hotovosti :-( zboží jsem rozbalila a je nekompletní, na první pohled hodně používané a co horší, že je zcela poškozené - nefunkční. Paní již na zprávy nereaguje. Přidávám se tedy k hromadnému podání trestního oznámení.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.