Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávající John Wan Blakka nabízí na Facebooku Market place Bluetooth reproduktor Niceboy. Komunikace probíhá naprosto korektně a v pořádku s dojmem solidního prodávajícího, I pristoupil na dohodu zaslání jen poštovného předem místo celé částky. Po té si mě zablokoval a nekomunikuje. Inzerát nabízí znovu.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Radek 29. 04. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Kateřina Vidličková k bankovnímu účtu: 2342848027/3030


user picture
Radek 29. 04. 2023

Na marketplace prodává PS4 Pro, nechala si poslat poštovné předem na účet 2342848027/3030, poté změnila profilové jméno, fotky a přestala reagovat. Budu nahlašovat na PČR. Jméno na který je vedeny účet je Kateřina Vidličková

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.