Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Odpovídá na poptávky na Bazoši. Kontaktuje přes WhatsApp. Tvrdí, že má poptávané zboží. Když jsem chtěla fotky nebo osobní předání, přestalo komunikovat. Většinou chce směšnou částku nebo poštovné. Urguje platbu a nepsat do zprávy pro příjemce nic. Má dva účty a ptá se, který chcete poslat. Číslo mi psalo již 2x (leden a červenec 2022). Vždy jsem podvod včas prokoukla a hledám si na netu, než něco někam pošlu. Přidávám odkazy s komentáři ostatních lidí. Píše i z jiného čísla. https://www.vyhledatcislo.cz/cislo/605325857 https://www.vyhledatcislo.cz/cislo/734827272
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
M 8. 08. 2022

Ještě přidám tip, jak nepřijít o poštovné. Napište, že si zásilkovnu zaplatíte sami a pošlete jen kód. Dotyčný možná couvne a už se neozve. Pokud si kód vygenerujete tím, že si v aplikaci zadáte zásilku sami na sebe (posílate jí sami sobě) a zaplatíte kartou a dotyčný by nic neposlal a kód nevyužil, peníze Vám zásilkovna za neodeslaný balíček vrátí/nestrhne.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.