Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
OZVAL SE NA MŮJ INZERÁT, ŽE MÁ KOČÁREK, KTERÝ SHÁNÍM, BYL VELMI OCHOTNÝ A CHTĚL POSLAT PENÍZE NA ÚČET Č. 297966630/0300, JEŠTĚ MI NAPSAL, ŽE PENÍZE PŘIŠLY V POŘÁDKU, ŽE KOČÁREK ZABALÍ A POŠLE A ŽE SE OZVE. VOLALA JSEM MU, POSÍLALA E-MAILY, ALE UŽ NEREAGOVAL. OVĚŘILA JSEM SI TEDY JEHO TELEFON A ZJISTILA JSEM, ŽE NEJSEM SAMA KOHO OKRADL.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:


Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jan Ondrejka 21. 04. 2021

Stejný případ. Slo jen o 300 CZK. Ale jde o princip. Takze zajdu podat trestní oznámení take.


user picture
J. 21. 04. 2021

Také mě kontaktoval na základě mého poptávkového inzerátu na Bazoši, chtěl platbu na účet 297966630/0300 . Teď nereaguje, zboží nikde.... Na SMS nereaguje, mobil 774 336 697 nezvedá. POZOR !!!!


user picture
Jan Ondrejka 21. 04. 2021

Doporučuji připojit se k TO viz. výše. Jde podat i písemne, napr. pres datovou schránku. Ja to určitě udelam. https://www.policie.cz/clanek/postup-pri-podani-trestniho-oznameni.aspx


user picture
Martina 22. 04. 2021

Taky se mi ozval na inzerát z Bazoše. Je to sice 200 Kč, ale taky nahlásím. Vidím, že se tím pan evidentně živí.


user picture
Petr 5. 05. 2021

Také inzerát z bazoše, na můj inzerát to byl už druhý pokus o podvod tento týden (první byl [email protected]) Předpokládám, že se jedná o stejnou osobu.


user picture
Radek 27. 03. 2023

Pozor, .... Vážně se jedná o podvodníka,...měl jsem inzerát, že koupím časopisy Svět motorů. Přes WhatsApp velmi slušně nabídnul, ochotné jednání a domluva. Platbu jsem po dohodě zaslal předem na jeho účet. Od té doby nekomunikuje.... Zboží mi nezaslal... a nikdy nepošle. Peníze

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.