Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávala jsem multifunkční hrnec za 2400,- zájemce mi napsal, že by chtel poslat hrnec přes kurýra a že mi pošle odkaz na kterém si peníze vyzvednu...odkaz vypadal velice věrohodně, jako stránky Bazoše, po vyplnění odkazu vám vyberou celý účet!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lukáš 19. 04. 2021

Dobrý den, právě se ze stejného čísla přes WhatsApp ode mě pokusil někdo zakoupit TV. Stejný postup jak popisujete... Tento způsob se mi ovšem vůbec nelíbil. Obchod jsem zamítl a pak mě napadlo zadat tel. číslo do googlu... a našel jsem váš komentář...


user picture
Kateřina 21. 04. 2021

Před chvílí se pokusili o stejný trik. Mluvit nechtějí, jen píší na watsapp. Strašně spěchají na potvrzení platby jako by stál kurýr u dveří a čekal na zboží.


user picture
Jakub 6. 05. 2021

To samé! Jsou to podvodníci.


user picture
Petr 9. 05. 2021

Dnes stejny pozadavek na Whatsapp, Ze poslou kuryra a ja vyzvednu penize odkazem. Zkousel jsem tam volat a udajne rozbity mikrofon. Navrhnul jsem,ze poslu na dobirku a dal uz nereagujou. Jasny podvodnik!!!!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.