Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Napsal mi na nabídku (na sbazaru), že má zájem o brýle (normální klasický kupec). POTOM ALE nabízel, že objedná kurýra DPD, že objednávku zaplatí i s poštovným a kurýr si pro zboží přijde sám. Napsala jsem mu číslo mého bankovního účtu. Potom mi poslal odkaz, kde bych měla potvrdit a vyplnit údaje (o banovnictvím, dokonce i PIN), že mě kurýr DPD prý bude po vyplnění kontaktovat. Samozřejmě jsem mu na to neskočila. Odkaz nebyl oficiální stránky DPD. E-mail byl [email protected], ale jméno kupující na stránce DPD byl označen jako "Suzana Jankova". Už neodepisuje, potom co jsem napsal výhružnou zprávu. Dávejte si bacha, ověřte si vždy odkaz, někdy je lepší ho ani neotevírat (není důvod).
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.