Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
135119551
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Poslal nějakou levnou kosmetiku namísto xboxu... jakmile budu mít trestní oznámení doplním Inzerát 135119551: Xbox 360 (500gb verze) Prodám 10 let starý a používaný Xbox 360 (500gb verze), je téměř jako nový (pouze na vrchu maličko poškrábaný - viz foto, na funkci nemá vliv). Nebyl rozdělávaný, přemísťován, provoz v nekuřáckém a neprašném prostředí, Xbox je promazaný a všechno bez chyby funguje. K Xboxu přidám 2 ovladače; jeden originální (bezdrátový), a druhý dokoupený (s kabelem) + zelené protiskluzové návleky. Součástí také 6 her: Grand Theft Auto V (GTA 5) Assassins Creed III Watch Dogs Rage NHL 12 FIFA 10 Všechny CD funkční, hry běží skvěle. Přidám všechny potřebné kabely: Napájení Xboxu, HDMI kabel (připojení k TV nebo monitoru). Balení je tedy kompletní, stačí zapojit a hrát. Osobní odběr. Inzerát platný do smazání. Cena: 800 https://pc.bazos.cz/…php
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Dominik Hůla 22. 06. 2021

Dobrý den, já byl také podveden, prodejce nabízel PS4: NABÍDKA: PS4 Slim s velkým 1TB úložištěm. 3000 Kč – Kutná Hora Daliborkudrna Prodávám ps4 1TB v dobrém stavu.. Obsah balíku:ps4 1TB, Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport, The Witcher 3 Wild Hunt, Shadow of War,1x ovladač, hdmi kabel, nabíjecí kabel na ovladač a napájecí kabel. Kdo nebude chtít hry, tak cena PS4 je 2500,- Osobní předání a vyzkoušení v Kutné Hoře nebo mohu poslat poštou. Duvod prodeje: koupil jsem si PS5. ======================================================================================== Chtěl zálohu 900Kč, kterou jsme mu odeslali, a dnes požadoval druhých 900Kč, bohužel i ty jsme mu naivně odeslali a večer jsme zjistili, že se jedná o podvod, a zítra jdeme na policii podat trestní oznámení.


user picture
Dominik Hůla 23. 06. 2021

EDIT: Pán se večer přiznal, a omluvil se, poslal 600Kč, a slíbil že zbytek také pošle, má termín do příštího měsíce, pokud peníze nevrátí, podáváme trestní oznámení. Doufáme, že se pán ponaučil, vrátí nám vše, co nám patří, a již toto nikdy neudělá. Věříme, že vše proběhne v pořádku.


user picture
Dominik 23. 06. 2021

EDIT: číslo účtu je vedeno na ženu,po kontrole příchozí platby mi banka ukázala majitele účtu.


user picture
Zdendis 23. 06. 2021

Tak to je zajímavé mě už neodpovídal na emaily... dejte vědět jestli Vám peníze poslal děkuji


user picture
Dominik 23. 06. 2021

Určitě dám vědět jak dotyčný/á bude dál spolupracovat,máme vše vytištrěné a připravené na policii,včetně přiznání,pokud nedodží co napsal/a jdeme to podat,výmluva byla na nemocnou maminku co potřebuje drahé léky a on/a nemá práci kvůli pandemii a pozor nikdy dříve to prý neudělal/a :-D Prozatím z 1800kč máme zpět 600kč a díky tomu známe jméno majitele účtu(ženu) Dnes má poslat ještě 300kč Dokud jsme nevložili upozornění na podvodníka na stránky "podvodníci na bazos" tak nereagoval/a až pak najednou asi 5 emalů a poslední už bylo přiznání k podvodu. V emailu jsme pohrozili policií a že máme vše uložené a vytištěné včetně inzerátu,což je pravda...Máme to tady připravené, a dmnes jsme chtěli jít.Takže dotyčný prodejce by se měl zamyslet a peníze vrátit v co nejkratší době. Včera ještě vložil další podvodný inzerát...Na to jsme ale sbazar hned upozornili.


user picture
Dominik 23. 06. 2021

Tak 7 emailů od něj/ní po vložení upozornění na podvodníka :-D očividně jeden z reagujících byl dotyčný prodejce :-Djak psal jeden potefená husa nejvíc kehá. Což má pravdu. Sice se podvod stal na sbazaru,ale vložili jsme to tam a reakce se dostavila. Zkuste také napsat tam.


user picture
Zdendis 23. 06. 2021

Já nakoupil na bazosi ale už tam nevystavoval .. a nemohl jsem to nikterak dohledat..


user picture
Dominik 23. 06. 2021

Nyní mi přišla další platba 200kč, tak nám dluží 1000kč které prý pošle v srpnu,protože 1.7 nastupuje do práce. Pokud tak nebude,tr,oznámení bude podáno. Účet je udajně maminky,ketrá o ničem neví. Čekáme tedy max do 20.8 a po té směr PČR. Pokud platbu odešle tak dám zase vědět,pokud ne,napíši číslo trestního oznámení pro případ kdyby jste se chtěl připojit.


user picture
Dominik 3. 12. 2021

Dobrý den, do dnešního dne dluží 420kč a již nekomunikuje.


user picture
Michal 31. 01. 2022

Dluží 300 dnes poslal 150 prej zbytek za 14 dni


user picture
Michal Valenta 5. 09. 2023

Též jsem podveden a ozvalo se dalších 5 lidí. Již jsem podal na něj trestní oznámení. Prodával na marketplace PlayStation Pro za 2000, Kč. Po zaslání 100,- Kč poštovného, přestal reagovat. Prosím, kdo byl podveden, kontaktujte mne na Facebooku: Valenta Michal ( se synem a přítelkyní na fotce )

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.