Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
David se propálil a pořídil si nový email: [email protected] Podvodník: Email: [email protected] Doplněné informace: Opět jeden vykutálenec, který se snaží prodat na bazos.cz grafickou kartu. Říká si David Kadlec (komunikuje z mejlu [email protected]), ale předpokládám, že jméno bude falešné. Prý zboží je na skladu, dorazí z Německa, chce po vás celé jméno a adresu a samozřejmě zaplatit předem (při dotazu, zda lze poslat na dobírku nebo vyzvednout osobně, se úplně vyhýbá odpovědi, opakovaně...) Dejte si na něj bacha! Mám dojem že dost často jde v těchto případech o jednoho a toho stejného člověka, pouze si změní jméno, mejl apod.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Adam 23. 04. 2021

Prodává i na slovenském bazoši. Na dotaz na důvod nízké ceny grafických karet neodpovídá, navíc prodává přetaktované verze za cenu pomalu nižší, než je základní cena od výrobce.


user picture
Matuš 4. 05. 2021

Potvrdzujem jeho email: [email protected] Samozrejme, grafická karta za super cenu. Po otázke prečo mám platiť na španielský účet, a prečo nie je vo faktúre IČO už neodpísal. Jasný scam.


user picture
Petr 4. 05. 2021

Tak si s ním dnes taky píšu :D po pár emailech a otázce, zda mě nechce podvést napsal - Je mi líto, že si to o mně myslíte. člověče, jsem čestný a čestný člověk, jsem muž s bázní před Bohem, mám doma tři děti, za nějaké peníze neriskuji svou svobodu. Nejprve máte záruku DHL, že obdržíte objednaný produkt, protože všechna vaše data budou zaregistrována u DHL, od nich začne sledovací číslo vašeho balíčku. a zadruhé, záruka je ode mne, protože jsem nikoho v životě neoklamal, vždy jsem výrobky zasílal lidem, kteří si ode mne objednali. v případě potřeby vám jako důkaz, že jsem vážný muž, mohu předložit kopii mého dokumentu, pokud si myslíte, že vás podvedu, jděte na nejbližší policejní stanici. krásný den. Je to klasický podvod, takhle už jsem "kupoval" několik aut od doktora z Rakouska :) Zítra mu pošlu potvrzení o převodu z malování, uvidíme kam se to pohne :D

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.