Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Facebook-Marketplace nabidka Star Wars Lego s 50% slevou.Po odeslani penez,potvrzeno jejich prijeti a udajne zasila do dvou pracovnich dnu.Potom blokace/smazani uctu z jeho strany.Inzeroval na Vysocine.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Michal 13. 09. 2022

Update ze dne 9.9.2022 od Policie ČR, že se jedná o více podvodů pro bankovní účet: Vyrozumění o postoupení oznámení Vaše Trestní oznámení, které bylo doručeno dne 7.9.2022 v 11.41 hod. do email schránky [email protected] , bylo postoupeno ke společnému šetření na Obvodní ředitelství Prahy IV, MOP Nusle k ČJ: XY (neuvádím zde), kde provádí šetření k případu podvodu, při kterém pachatel použil stejné číslo účtu. Příslušné policejní oddělení Vás bude kontaktovat.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.