Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní pod jménem Martina Mišulka, prodává vestu na Market place. Po připsání platby na účet, zboží neodešle,pak slibuje, že platbu vrátí,nakonec přestane komunikovat.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Zuzana Jančová 20. 09. 2022

Přidávám se do klubu podvedených touto “paní”. Dodávám její pravé jméno dle bankovního účtu - Petra Jandeckova , její Vinted je údajně Petruskass (sama nám ho poslala, jestli je opravdu její netuším). My určitě na PČR půjdeme , pokud nám nepřijde zboží nebo zpátky peníze, takže trestní oznámení kdyžtak dodáme.


user picture
Zuzana Jančová 20. 09. 2022

A ještě bych si dala pozor i na profil Petulka Sisi. Má podobné zboží, podobné ceny. Předpokládám , že její další podvodný fb profil :)


user picture
Petra 19. 10. 2022

Také se přidávám, paní pod stejným číslem účtu na které jsem odeslala platbu, a zboží nikde🙄, samozřejmě peníze také ne, paní je pod jménem Martina Marti. Už nereaguje,


user picture
Petra 19. 10. 2022

Na PČR půjdu take


user picture
Alžběta 28. 03. 2023

Dobrý den, také jsem byla podvedena. Nyní je paní pod jménem Petruška Malá. Škoda, že jsem nepřišla dříve na tuto stránku. Půjdu na PČR.


user picture
Simona 28. 03. 2023

Dobrý den, také jsem byla podvedena. Teď je paní pod jménem Martina Brandlova. Škoda, že jsem nenašla dřív tuto stránku. Pokud nedostanu peníze zpět, přidám se k trestnímu oznámení.


user picture
Simona 10. 04. 2023

Dobrý den, tak mě peníze od paní včera přistály zpět na účtu.


user picture
Alexandra 9. 05. 2023

Též jsem paní naletěla a přišla jsem o 478Kč nicméně už jsem ji psala pokuď nezašle peníze udam ji též na PčR ..Nemáte někdo její opravdový profil ? 🥵😡


user picture
Markéta 22. 05. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Petra Jandeckova k bankovnímu účtu: 292567251/0300


user picture
Markéta 22. 05. 2023

Na fb market nyni jako Martina Brandlova. Napred psala, ze posle balicek v patek, pak se neozyvala, nastesti po natlaku poslala penize zpet.


user picture
Alexandra 22. 05. 2023

Též poslala peníze zpět po vyhrožování Policií..

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.