Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pán prodává na bazoši různé věci, hry, PS, digihru, vrtačku, vláčky. Po odeslání peněz přestává reagovat. Nicméně na jiný "testovací" email opět odpoví že zboží je stále volné. Nahlášeno na PČR. Nad 10tis se tím začne zabývat kriminálka. Tak to prosím nahlašte všichni.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Šárka 27. 09. 2022

Doplnuji že jeho účet je veden na jméno Filip Schubert !!! Pod tímto jménem má i jiný účet - podvod hlášený v květnu 2022 na tomto webu.


user picture
Proky 27. 09. 2022

Dnes jsem nabízel náhradní díly a postup stejný jako popisujete jen jméno bylo Tereza kubartova ale jinak stejně zasilkovna a pod.


user picture
Marián 2. 10. 2022

Pod tímto bankovním účtem je vedena Nela Volakova, prodávala nějaké nářadí na FB, posílal jsem ji na účet 120 za poštovné.


user picture
Šárka 2. 10. 2022

Můžete sem hodit odkaz na její Facebook? Jméno Nela bylo uvedené v inzerátech na bazosi.


user picture
Katka 4. 10. 2022

Taky mě teď napálil/a - po mailu ochotná paní, prodávala 2 společenské hry. Budu hlásit na policii.


user picture
Šárka 4. 10. 2022

Děkuji že to nahlasite. Az bude součet těch 10000 Kč tak půjdu znova na PČR a všechno to tam doplním. Používá stále stejný účet v bance? Odkaz na inzerát pošlete prosím, vytisknu to. Dekuji

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.