Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dnes se mi přes WhatsApp ozvala nějaká osoba (bez uvedení jména a bez fota v profilu) z čísla 737913171. Osoba se ptala na oválný pracovní stůl v ceně 3.000,-. Následoval dotaz, zda může poslat kurýra při platbě předem na účet. Tak jsem mu napsala, že pokud je kurýr sám schopen rozebrat stůl, zabalit ho a přepravit a platba mi bude uhrazena předem na účet... Načež ta osoba ani né po 15 sekundách pošle dost pochybný odkaz na DPD s tím, že už jim za převoz zaplatil (ani nevěděl kam by ten kurýr měl jet a platba do 15 sekund to taky umí asi jen Superman) a že máte vyplnit další informace po rozkliknutí. Ode mne následovala odpověď: Stůl mám pouze pro poctivé a slušné lidi, takže se pakuj šmejde. Následně z komunikace osoba vymazala všechno co mi do komunikace poslala. Asi je dobré, udělat si před poslední odpovědí screenshot obrazovky - ale číslo zůstalo viz výše. Já tedy mažu z telefonu, pro mě je to vyřešené. Jen předávám číslo podvodníka dál.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.