Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, tak jsem také naletěla... stejný pan Kolář Josef, nebo Josef Kovář... také ořechy... ach jo... vše je jednou poprvé. Mám pouze číslo účtu kam jsem poslala 700 Kč. :(
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Vlaďka 14. 10. 2022

Já jí také naletěla, 759,-kč jsem jí poslala a už nereaguje, na FB jsem jí nahlásila a profil už není, v úterý jdu na policii, dala jsem upozornění na fb do několika skupin podvodníků číslo účtu a info o ní.


user picture
Marcela 16. 10. 2022

Vlaďko také jsem podala elektronickou žádost o prověření. Tak klidně napište že se k tomu přidávate. Třeba když to bude za více peněz tak prověří.


user picture
Petra 1. 11. 2022

Budu dávat trestní oznámení, přidáte se?


user picture
Marcela 2. 11. 2022

Dobrý den Petro, už jsem podala a bylo řešeno s tím, že když nás bude více nebo se najde kontakt tel. číslo tak bude znovu řešeno. Prosím pošlete mi email na [email protected] a já Vám pošlu trestní oznámení, které jsem podávala já a více informací. Nejde mi už o peníze, ale o princip... A hlavně nakupuji na marketplace dlouho a nikdy se mi nic takového nestalo. Pryč s těmito šmejdy... Jen ať se to vyřeší a lidé vidí, že si tohle nemohou dovolit.


user picture
Petra 2. 11. 2022

Mám víc lidi, které zaslali peníze za ořechy sunary, česnek. Myslím, že už cena je 10.000. Každopádně změnili i číslo účtu, to mám podchycene, jelikož jedna paní zaslala na stejný profil peníze jako já, ale s číslem účtu, co uvádíte vy, já už platila na jiný. E-mail jsem Vám zaslala


user picture
Marcela 2. 11. 2022

Dobrý den, spisová značka pod kterou byl podvod řešen se mnou je KRPJ 121 449/PŘ-2022-160711. Uvádějte to v trestním oznámení... když to spárují mají více možností při řešení podvodu. Děkuj Marcela


user picture
Marcela 2. 11. 2022

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPJ 121 449/PŘ-2022-160711 - elektronicky, potom JIHLAVA, 700,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.