Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Facebook Marketplace - nabízel mi produkt, který jsem scháněl. Jméno: Dominik Sommy. https://www.facebook.com/SommyFCB
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Rudolf 11. 06. 2021

Mě to samé. Poslal jsem 269 a po týdnu divné konverzace mi poslal zpět 220 Kč. Snad ho karma dohoní...


user picture
Neřeš 13. 08. 2021

Účet vedený na jméno Dominik Sommer


user picture
Jana 10. 09. 2021

přidal/a číslo účtu: 2401383339/2010


user picture
Jana 10. 09. 2021

Mě okradl o 895 Kč. Pokud nás bude víc, tak s tím zajdu na policii.


user picture
Helen Halasz 31. 10. 2021

Podvodník: Dominik Sommy. Č.ú.: 2401383339/2010. Pokoušel se mě okrást před pár měsíci, přidávám špatnou zkušenost s tímto člověkem aby nenaletělo více lidí. Nabízí zboží, které zřejmě ani nemá, na platbu spěchá a poté výmluvy několik dnů, proč nejde odeslat balíček. Poté, co jsem si na profil přidala screenshoty, že je to zřejmě podvodník, ihned poslal peníze zpět, ale jen část, ne celou částku, která mu byla odeslána. Nedala jsem mu pokoj a požadovala o vrácení i těch drobných, které si nechal "od cesty" a ihned si mě zablokoval.


user picture
Jan Blažek 12. 06. 2023

12.8.2021 - Číslo účtu"2401383339/2010", jméno účtu Dominik Sommer. Na FB jméno Tomáš Kudlík. Poslal jsem 800 kč za dva lístky na koncert, ale lístky už neposlal a pořád se vymlouval, že je posílá na GoOut na přepis jména a čeká na jejich vyjádření. Pak prý platbu poslal zpátky, ta ale nikdy nedorazila a na fb už neodpovídal. Vyjadřoval se jak dement, to mě mělo odradit. Byl s tímto někdo na policii?


user picture
Helen Halasz 12. 06. 2023

@Jan Blažek: Já jsem ho zveřejnila na FB jako podvodníka, když mě okradl a stále měl výmluvy, že věc jde odesílat, atd. ihned co to uviděl, že jsou zveřejněny konverzace s ním, vrátil peníze zpátky. Teda 3/4 částky, potom jsem ho otravovala furt dokola a vrátil i ten zbytek a ihned blok. V tu dobu měl FB "Dominik Sommy" a nabízel modely aut. Tudíž, na policii jsem nebyla, jelikož nakonec peníze vrátil. Ale všem, co peníze nevrátil bych doporučila zajít na PČR, i kdyby se jednalo jen o pár korun. Ono se to nasbírá.


user picture
Jan Blažek 15. 06. 2023

Kontaktoval jsem ho, prý ho za to policie už dohnala a dostal podmínku + peněžitý trest 33 tisíc a povinnost navrátit všechny peníze všem, kteří se přihlásili. Spisová značka 3 T 14/2022, rozhodnutí 29.7.2022 - poslal mi jeho výzvu k zaplacení všech prostředků s uvedenými detaily. Takže optimistická motivace pro všechny - pokud vás někdo ojebe, určitě stojí za to jít s tím na policii s maximálním množstvím informací o dotyčném. Tyhle podvodníčci moc inteligence nepobrali a policie je jistě snadno dohledá.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.