Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Inzerát byl na bazosi i na sbazaru, jednalo se o PlayStation 4. komunikace přes email, prodávají zaslal i kopie dokladů, včetně selfie s občanským průkazem.. Díky dokladům jsem bohužel považoval prodávajícího za důvěryhodného a zaslal jsem částku na účet... Tu mi potvrdil a následně ještě komunikoval kdy bude balík odesílat a poté zda jsem obdržel potvrzení od české pošty... Tím však komunikace skončila a zboží jsem neobdržel.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
sergio 26. 10. 2022

taky podobny scenar, nasel jsem na bazosi telefon za polovicni cenu ve vybornem stavu nez prodavaji ostatni, a neco se mi na tom nezdalo, tak jsem mu odpovedel a chtel aby mi poslal cislo uctu abych mohl si overit jestli uz je tu na strankach zapsano, a i kdyz jsem tehdy nic nenasel zde ani pres google, sice jsem vahal ale nemohl jsem postradat ani tech par tisic a nakonec neuveril a neposlal jsem mu penize i kdyz mi poslal foto selfie s obcankou. zdalo se mi to podezrele kdo by to delal, navic na otazku jestli by poslal na dobirku rekl ze mu specha a potrebuje penize tak se mi to zdalo taky podezrele, navic jsem cetl clanky jak ted funguji podvody, ty fotky selfie s obcankou nemuseji byt primo te osoby co s vami komunikuje ale jen naivka ktera myslela ze si tak privydela a pak posle ty penize tomu pravemu podvodniku, proto jsem tusil ze i kdyz to bank. cislo neni v databazi podvodu stejne se muze jednat o podvod a tedka se mi to potvrdilo, nastesti jsem to ukoncil vcas. email pres ktery mi psal [email protected] (kinl daniel)


user picture
Admin 3. 12. 2022

přidal skutečné jméno majitele účtu: Eva Dušková k bankovnímu účtu: 311110696/0300


user picture
Petr 17. 12. 2022

Dobrý den, skočil jsem na to a přišel o 2600kč. Přidám se k hromadné žalobě. Pokud nějaká existuje, můžete mě kontaktovat na [email protected] Dám dohromady pár lidí, ať je to přes 10.000kč a najdeme aspoň tu paní Duškovou.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.