Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník si ode mě chtěl koupit toastovač a kontaktoval mě přes WhatsApp, že pro zboží si pak přijede kurýr, poslal jsem mu číslo účtu, na který mi má peníze poslat, načež mi poslal odkaz https://bazos-cz.3ds-payment.host/1637282274 .. kde je uvedena jistá paní Gabriella Blachova z Olomouce, na stránce je tlačítko, na které když kliknete jste vyzváni k zadání informací o platební kartě (číslo, expirace, CVV kód), tyto údaje samozřejmě nejsou k přijetí platby potřeba. Poslal jsem podvodníkovi zprávu o tom, že mám problém s platbou se sledovacím odkazem, z toho jsem se dozvěděl, že jde o člověka z Ruska z Chelyabinsku. Já jsem napálený nebyl, ale je spousta důvěřivých lidí, dávejte si pozor na to, kam zadáváte údaje ze své platební karty.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra 4. 06. 2021

Právě toto se mi stalo před chvílí. Zadala jsem inzerát na bazos.cz a po pár hodinách mě kontaktoval někdo přes WhattsApp z tel.čísla 606587381 s tím, že mnou nabízené zboží kupuje. Peníze že dostanu ihned a poté mě bude kontaktovat kurýr, který se se mnou domluví na vyzvednutí. Platba měla být provedena přes stránky bazoše, kde jsem měla uvést informace o mé platební kartě, na které se mi měly peníze přičíst. Platbu na mou kartu měla provádět též jistá Gabriella Blachová. Vše přesně sedí, co uvádí výše pan Lukáš. Když jsem podvodníkovi napsala, že žádná bazoš platba ani bazoš kurýr neexistuje a že jeho číslo předávám na policii, dostala jsem jen tuto odpověď: (( Buďte skutečně opatrní, já jsem tento podvod odhalila na poslední chvíli.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.