Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Sháněl jsem voňavku pro přítelkyni, která se už nevyrábí a těžko shání. V půl 11 večer přišla SMS od paní, že jí má novou nerozbalenou, 50ml. Nevhodný dárek, cena 5 až 6 stovek. Napsal jsem, že bych jí chtěl a odkud je. Prý Přerov u Olomouce a já na to, že to mám přes půl republiky, ale, že zrovna zítra jedu do Ostravy, tak bych se zastavil osobně. Odpověď, že ne, že jede na víkend pryč na Moravu. Ok tak tedy zasilkovna a ať pošlu zasilkovnu předem. Celou dobu příjemná a ač jsou teď podvodníci všude, a já je poznám, tak mě nenapadlo, že i zde by mohl být podvod, když dobře komunikuje. Už jsem dostal účet kam poslat zasilkovné a než jsem to poslal, tak jsem si řekl, že se podívám na Google na telefonní číslo a narazil jsem na tuto stránku a 2 negativní recenze. Jedna byla podobná mé zkušenosti, autor píše také, že paní tvrdila, že je zboží nové, zabalené. Pak požádal o fotky a ty byly už podezřelé. Tak jsem tedy požádal o fotku té voňavky. Tak prý ok na whatsapp pošle. Na whatsapp přišlo: Dobrý den :) já se omlouvám mám teď náhradní telefon protože můj je v opravě tak ta kvalita fotek je taková jaká je :D lépe se mi to bohužel nepovedlo :( :D Fotky nekvalitní a už to bylo jasné. Pak jsem si i všiml, že voňavka na fotce má 75ml a ona tvrdila, že má 50ml. Takže jsem na to přišel včas. Bohužel myslím si, že jsem jeden z mála
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.