Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Objednana boudicka pro kocku, 30.8. Zaslana platba, dodnes boudicka nikde a penize nazpet taky ne. Fb profil Maťa Novák.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Renata Slováčková 5. 02. 2023

Dobrý den , platba odeslána 11.08.2022 920 Kč. Do teď nic pořád jen výmluvy. Prvně jsem boudičku jen objednala neposílala platbu. Pak na mě paní tlačila že budou končit , tak jsem poslala toho 11.08.22. do teď ani boudička ani peníze zpět .


user picture
Emilie Bublincová 22. 02. 2023

Dobrý den, Od 8/8 2022 objednaná boudička a zaplacená, pořád výmluvy, dnes jsem elektronicky poslala TO, uvidím co se bude dít dále, prosím, kdo je také podveden, nahlašte to. Pěkný den


user picture
Emilie Bublincová 16. 03. 2023

Dobrý den, TO bylo dne 22/02/2023 podané a opatřené číslem jednacím. Poté se paní cca 06/03/2023 ozvala, že posílá peníze zpět, dnes jsem ji napsala, že peníze ještě na účtě nemám a po pár arogantních zprávách mi peníze přistály na účtě. Peníze mám po 7 měsících lhaní a urážek zpět, což ale nemění nic na podstatě věci - paní vzala peníze za něco, co pravděpodobně neměla nikdy v úmyslu dodat a až po podání TO se něco dělo a takto podle mne jednají pouze lháři a podvodníci. Držím pěsti ať ji nenaletí další zájemci a ti podvedení ať dojdou spravedlnosti. Pěkný den

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.