Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na můj inzerát na prodej bot se ozval zájem s tím, že si zajistí dopravu i platbu přes DPD a samozřejmě poslal podvodný link.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jindřich Weiss 30. 10. 2022

Stejná situace u mne dnes 30.10. K tlf číslu je připojeno jméno Eliška Nováková.


user picture
Nika 30. 10. 2022

Úplně to samé v sobotu 29.10. z profilu Slavěna Valentová. Inzerovala jsem na FB na Marketplace. Jen jsem jí odepsala, že je to evidentní podvod, profil zrušila.


user picture
Eva 4. 09. 2023

Paní Slavěna Valentová… klasika, chtěla poslat inzerovanou věc kuryrem a po zadání mých bankovních údajů dostat přístup k mému kontu. Paní jsem nabídla ze ji věc privezu, prý ale nemůže mluvit, protože je hluchonema a pracuje v hotelu, kde ji ale nikdo nezná.


user picture
Lucie 22. 11. 2023

Mně se ozvala dnes na inzerat, nejspíš z Bazoše. Pod číslem +420 731 891 127. Zablokovala jsem jí.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.