Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Nikola Bartákováje podvodníce nick měla raduna_kubina, obrala mě a pár maminek na Vintedu. Působila velmi mile klasika a nalákala nás na akci, která byla na balíkovně. Tím pádem jsme nekoupily věci na kup ted, přes tlačítko, ale klasickým způsobem. Paní nereagovala ani na výzvy od Vinted, ani na telefon, eimal. Prosím dávejte si na ní pozor, je mě moc líto maminek a celé sytuace, ale bojujeme, až mě slza ukápla, jak jsou ostatní maminky bojovnice. Hlavně všem zdravíčko a budte opatrní :). Její email [email protected], te. 776585833, číslo účtu 251186815/0600.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Katerina Krausová 9. 11. 2022

Dobrý den, tak bohužel i já se musím přidat.Pani jsem poslala 5450kc za kočárek,do té doby milá,komunikovala,vše bez problémů.A je to již 14 dní a kočárek ani peníze nemám.Dala jsem ji ultimátum do patka,ale asi je mi jasné,jak to dopadne.V pátek půjdu na policii.Jak jste postupovaly vy? Krásný den,Krausová


user picture
Pavla Chytilová 28. 11. 2022

Bohužel i já musím napsat stížnost na tuhle paní. Obrala mě o 500,- když jsem od ní měla koupit oblečení na dceru na Vinted. Byla milá jak by ne... na Vinted má profil blokovány pod přezdívkou raduna-kubina, přestala komunikoval, zjistila jsem na ní číslo, telefon nebere, poslala jsem ji zprávu pres bank. účet a nic. Na sms taky nereaguje. Kdo ví kolik takových maminek okradla.


user picture
Martina 29. 11. 2022

přidal/a číslo účtu: 251186815/0600


user picture
Martina 29. 11. 2022

Dobrý den. Taky sem paní poslala peníze za oblečení, které prodávala na Vinted. Sice to bylo jen 250,-, ale tady jde o princip. Přidala sem číslo účtu, ale je na jméno Iveta Bartáková . Její nick na Vinted raduna_kubina je v bloku.


user picture
[email protected] 6. 03. 2023

Dobrý den, mohl by mi někdo prosím napsat,zda existuje nějaké trestní oznámení,ke kterému bych se mohla připojit? Prý je lepší ,,spojit" se s více lidmi. Děkuji,Krausová

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.