Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Roman Stejskal na bazoši nabízel telefon Reame 8. "Původní inzerát: 158769780: IP adresa podání: 213.235.81.87 Lokalita: 757 01 Vsetín Prodám Realme 8. V perfektním stavu. Od začátku ochranné sklo i pouzdro. 6/128 GB. Zakoupeno 11.8.2022. Prodávám z důvodu přechodu na iPhone. Dodám i doklad o zakoupení." Po e-mailové komunikaci zasláno 2500,- Kč na účet 4120117033/0800. Poslal jsem i štítek na balíkovnu. Po několika urgencích až za 5 dní od zaplacení balík odeslal (Z místa Poláškova 122/10 Valašské Meziříčí), ale přišel dálkový ovladač na TV v krabičce od jiného telefonu. Prodávající ještě chvíli komunikoval SMS a jeden hovor a sliboval vrácení částky s tím, že se jedná o omyl, ale peníze neposlal a následně již nekomunikoval. Ani SMS ani nezvedal telefon. Takže opravdu pozor od koho kupujete, i když prodávající ze začátku komunikuje a zdá se být seriózní, tak vše může být jinak. A to jsem si myslel, že já nikdy naletět nemůžu. Další zařízení prodávajícího, ze kterých může komunikovat nebo je "prodávat": Motorola moto e40, Galaxy Tab3 Lite, Lenovo PHAB Plus PB1-770M, Realme 8. Pochází zřejmě z okolí Vsetína.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.