Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Měl jsem vystaven inzeárot na koupi subwooferu Logitech Z533 na bazos.cz. Dotyčná osoba se mě ozvala, že nabízí použitý kus za 300,- Kč s tím, že je z Českého Krumlova, ale že zašle poštou při platbě předem 300,- Kč na účet. Foto poslal, ale dle Google je to fotka stáhnutá z jiného webu. Při návrhu na osobní předání mi bylo řečeno, že není doma a že jde jen zaslat poštou poštou...
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
yman 6. 05. 2021

IP adresa podvodníka: 178.255.168.83 Bydliště: Jihomoravský kraj, ČB Účet číslo: 238224610/0600 Jméno: Vladimír (ale reálné mi Policie ČR řekla, že mu jsou již nějaký ten pátek na stopě). Takže se klidně přidejte, viděl bych to na pěkných pár let :D


user picture
admin 11. 05. 2021

https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=102


user picture
Alfred 24. 05. 2021

Také se přidávám s důrazným varováním na tohoto zmetka. V mém případě se ale nemá smysl angažovat u PČR, protože jsem mu bohužel/bohudík nenaletěl a těžko by se dokazoval úmysl, když nebylo dokonáno... Nicméně popíšu průběh: Na mou poptávku na koupi konkrétního typu/modelu NB citace níž: filcka: "Dobrý den, mam na prodej NB ASUS C90s nefunkční za 600,- včetně poštovného předem na účet, máte zájem? Pokud ano, napište mi na email [email protected] , díky.. Ludinsky" já: "Dobrý den, můžu poprosit o detailnější info - v jakém je stavu, důvod nefunkčnosti, co je funkční, je kompletní, nebo chybí některý komponent, jaký je fyzický stav - stav šasi, případné příslušenství...? Může být i nějaké foto? Odkud prosím jste pro případné osobní předání." filcka: "Dobrý den, chybí RAM a HDD jinak dále netestováno. Foto máte v příloze.. Máte tedy zájem?" já: "Zájem samozřejmě mám. Můžu poprosit o tlf. kontakt? Zítra zavolám a domluvíme se." filcka: "Nemůžeme se dohodnout ihned?" já: "Můžeme, ale nechápu v čem je problém. Raději se domluvám tlf. než dlouhým pinkáním sem tam, na které nemám čas. Díky za pochopení." filcka: "Stačí napsat, jestli máte zájem, já vám pošlu číslo účtu, vy zaplatíte a já pošlu notebook na Vaši adresu... Kde je problém? :-)" V tu chvíli mně bylo jasné o co jde. Na mou jadrnou odpověď už nereagoval. Stačilo protáhnout jeho mailovou adresu "[email protected]" googlem a ejhle z "frajera" se vyklubala FILCKA hodná hnáty urazit u samé prdele. Ještě měl tu drzost požadovat potvrzení přečtení každého jeho mailu. Až mě mrzí, že jsem neobětoval 600 Kč, nedotáhl to do konce a následně se nepřipojil k trestnímu oznámení... :-(


user picture
David 27. 05. 2021

Ahoj zrovna mi ten odpad napsal hledá hlavně v poptávkách a ani nemění IP viz výše email "[email protected]" jméno Ludinsky tak ho hezky povodím z..da držím palce všem a děkuji za tehle web super nápad aspoň jsem ušetřil peníze:)


user picture
Klixxen 29. 07. 2021

Ste idioti když posíláte peníze někomu koho neznáte

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.