Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Albi tužka na Bazoši , Takto jsem naletěl : Dne 16.04.2021 v 16:52 [email protected] napsal(a): dobrý den, měla jsem celkem k dispozici dvě. jednu mou a jednu kamarádky. před chvílí se jedna uvolnila, pokud máte zajem :) poslat není problém, a je na vás zda postou nebo zásilkovnou hezký den :) ...................... Dobrý večer, tak tedy poštou. Celkem bych po Vás tedy chtěla 600, budete souhlasit? pokud je možná platba na účet, můj je 1031659064/6100. přeji hezký večer
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Věra 13. 05. 2021

Dobrý den, pane Martine, ta samá paní udělala týden předtím to samé mě, také tužka Albi - číslo bankovního účtu 1031659064/6100 (stejné jaké u Vás) jen e-mail [email protected], zaplatila jsem včetně zásilkovny a od té doby žádná reakce. Prosím všichni dejte si na dotyčného-dotyčnou pozor!!!


user picture
Petra 13. 05. 2021

Zdravím, tak to jsem asi taky naletěla... Albi tužka + knížky 1150Kč na číslo účtu 1031659064/6100...


user picture
Pavel K. 13. 05. 2021

Dobrý den v jiném vlákně na tomto Webu najdete další poškozené. Prosím dojděte nahlásit škodu na Policii, nebo stačí zaslat i emailem. Viz zde: https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=326. Pavel


user picture
Petra 13. 05. 2021

Ano, je nás celkem mnoho... Já jdu zítra hlásit... Kontaktovala jsem i ostatní poškozené, jejichž adresy mi laskavě poskytl sbazar.cz.


user picture
Alena 16. 05. 2021

Dobrý den. U mne následující: - 6.5. 2021 platba - Albi tužka 600 Kč - Zásilkovna 65 Kč - [email protected] - 1031659064/6100 - bezcitný přístup: S "prodávající" osobou jsme se domluvili, že o tužku mám zájem pouze za podmínky, že ji odešle druhý den, protože ji chci pro dcerku k pátým narozeninám. To se nestalo a dostalo se mi výmluvy, že "prodávající" má doma nějakou děsnou katastrofu a pošle to o den později. Uklidňovala mne slovy "nebojte, dárek bude!". Neposlala. Tak jsme se domluvili, že pošle zpět peníze. Přislíbila. Prosila jsem, ať to pošle obratem, že jsem svobodná máma, mám tři malé děti a mým jediným příjmem je nevelký rodičovský příspěvek, že peníze potřebuji zpět, abych dceři mohla koupit jiný dárek. Slíbila, že částku pošle na druhý den. Neposlala... Prosila jsem ji, a to velmi slušně, ať mi peníze vrátí, ale již přestala odpovídat na mé emaily. Teď už vím, když jsem se dopátrala vašich víceméně identických zkušenosti, že neměla od počátku nejmenší záměr něco posílat. Jen si se mnou prohrávala jako kočka s myší, asi ji dělalo dobře někomu ubližovat. Krádež je krádež! Ale toto opravdu zlomyslné chování je hyenismus. Prosím, kdo můžete objevovat trochu času na ohlášení na policii, udělejte to. Tento člověk si nezaslouží, abychom nad jeho chováním mávli rukou. Bude okrádat další a další důvěřivce.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.