Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
jméno v emailu: Miro Slava chtěla si koupit mnou nabízenou lampu, rychle a ochotně reagovala na emaily a poté přišla s nabídkou poslání přes DPD, že všechno zařídí a já jen kliknu na odkaz a bude mi zaslán potvrzovací kód, který mi uhradí platbu.....
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Richard 22. 11. 2022

Potvrzuji výše uvedené uživatelkou Lucie ze dne 9. 11. 2022. V mém případě reagoval podvodný e-mail "[email protected]" pod jménem "Miro Slava" dne 3. 11. 2022 na nabídku trička. Rovněž se jednalo o rádoby vstřícné jednání, včetně fráze "postarám se o veškeré náklady", které směřovalo k dopravě prostřednictvím DPD. Ostatně, posílám celý text od podvodníka: "Chtěla bych zaplatit za zboží v plné výši předem na webových stránkách DPD. Nevadí vám to? Připravím transakci na webových stránkách DPD, poté obdržíte e-mail, ve kterém musíte potvrdit doručení a přijmout platbu za zboží. Jakmile potvrdíte dodání a obdržíte peníze, odešlete zboží. Plnou platbu obdržíte na svou bankovní kartu prostřednictvím ručitele DPD . Peníze obdržíte předem😊 Po potvrzení doručení a obdržení peněz Vám kurýr zavolá a domluví se na termínu a čase doručení" Počáteční jednání podvodníka opravdu nevykazovalo nic vyloženě nestandardního. Jediné, co mě zarazilo okamžitě, byla azbuka v hlavičce e-mailu. Přeji všem dostatek ostražitosti.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.