Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Shaněla jsem choditko bodové pro invalidní maminku.Ozvala se na wacap paní ,že mi ho ráda daruje .Tak jsem se ptala odkud je,že bychom si dojeli.Psala že z Ostravy,že není problém poslat poštou. A ptala se,zda si uhradím poštovné.Myslela jsem,že pošle na dobírku,ale chtěla at ji pošlu peníze na účet nejdříve že 100kč a pak že pošta zdražila tak ještě 40kč poslala jsem ji to tedy ve dvou platbách. Napsala,že v pondělí posílá a já chtěla vědět s kým komunikuji. Napsala že je Markéta Myšáková. Dodnes nic a má hluchý mobil, na mé zpravy už nereaguje. Tak jsem tady našla tyto stránky a nestačím se divit. Pujdu to nahlásit.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Marián 20. 11. 2022

Paní (nebo možná pán) reagovala na mou poptávku po dětských knížkách. Po zaplacení 475,- Kč napsala že pošle,ale nic a již nereaguje na zprávy. Tak jí přeji ať si ty drobné užije ve zdraví 😉

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.