Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Uživatel/ka prodává Blauer bundy za 5000,- z nové kolekce na marketplace, musí se platit předem. Ačkoliv jsem nabídla osobní předání, bylo odmítnuto. Nakonec jsem souhlasila s posláním peněz a dostala jsem tak výše uvedený účet. Poté jsem napsala, že jsem se na fóru dočetla, že to je celé podvod, ihned jsem šla do ignorace. POZOR!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Tomáš ticháček 29. 11. 2022

Dobrý den, mě taky podvedla. Zažádal jsem u banky o vrácení peněz a poslal do MBank doporučený dopis, aby mi byla platba od uživatele vrácena. Zatím mám čekat do 7.12.2022, zda mi bude platba od podvodnice, co prodává bundy Blauer vrácena. Poklud ne, měly by mi prý sdělit jméno, kumu daný účet patří. Tak uvidíme. Byla Vám platba za bundu od podvodnice vrácena? Nebo jak jste dále postupovala? Děkuji za odpověď.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.