Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
604705204 739963690 Z obou výše uvedených čísel se ozve kupující s nabídkou..."pošlu peníze okamžitě, předání balíčku prostřednictvím DPD" v případě, že kliknete na odkaz: https://dpd-cz.eunetworkid.store/csh/72734060 bude po vás požadován Váš přístup do mobilní aplikace, číslo karty, PIN a CVC. Během toho Vás bude doprovázet vyskakovací okno a radit Vám jak postupovat. Vše je zcela věrohodné a stránky totožné s DPD. Lidi prosím, nenechte se napálit jako já. O žádné peníze jsem nepřišla (vše jsem stihla zablokovat, změnit a nahlásit), ale uvěřila jsem a záchranou byl můj nejmilovanější synek, jemuž patří můj velký dík. Provozovatele bazaru prosím - copak neexistuje nějaká ochrana před podvodníky? Vím je to složité, mohou si měnit čísla apod. Co tedy dát na úvodní stranu velké vyskakovací okno s upozorněním. Věta malinkatým červeným písmem je opravdu nedostačující a v mobilu není vlastně ani vidět. Ochráníte tím spoustu poctivých lidí. Vždyť zla a nenávisti je již tolik.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.