Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Vystupovala pod jménem Romana Síbrová, kupovali jsme lego, chtěla peníze předem a poslat lego, řekli jsme, že si jej vyzvedneme osobně. Dala nám jinou adresu na kterou vůbec nepřišla, čekali jsme na 30 minut, protože nám tvrdila, že už jde, pak už ani telefon nezvedala.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Papája 30. 11. 2022

Paní nabízela lego vlak na marketplace FB pod jménem Romana Síbrová. Vzhledem k tomu, že vystupovala, že je z Prahy, chtěla jsem, aby mi zboží zaslala na dobírku přes zásilkovnu. Bohužel s dobírkou nesouhlasila, lego jsme moc chtěli, tak jsem nakonec souhlasila s platbou předem. Poslala mi i foto lega s lístkem s aktuálním datem, abych ji věřila, že zboží opravdu má. Po úhradě ještě v pohodě komunikovala, označila zboží na inzerátu jako prodané. Po 2 dnech jsem se upominala, jak to vypadá s odesláním balíku, odepsala, že ho poslala, na to jsem reagovala, že ale údaje v aplikaci o odeslání nemám. Od té doby nereaguje. Kdyby někdo podával trestní oznámení, tak se ráda přidám.


user picture
Pavlína 30. 11. 2022

přidal/a číslo účtu: 316102468/0300


user picture
Admin 1. 12. 2022

přidal skutečné jméno podvodníka: Izabella Kissová k bankovnímu účtu: 316102468/0300


user picture
admin 1. 12. 2022

Tak se přidejte, je to jen na vás, zda to zajdete ohlásit. Jiný podvedený to již udělal v příspěvku zde: https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=3719


user picture
Andrea Knichalová 5. 12. 2022

Dopadla jsem bohužel úplně stejně:-( peníze jsem poslala, lego nikde.


user picture
Daniel 30. 11. 2023

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: KRPS-207730-430/TČ-2022-010881-PC - Milovice, 790,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.