Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Nedodala zboží a ani nevrátila peníze. Obchodovala s oblečením a doplňky pro panenky Baby Born. I klasické oblečení po dětech. Nejdříve posílala nebyl problém, Po půl roce obchodování začali výmluvy, arogantní chování a nakonec už nereaguje vůbec. Dříve na fb vystupovala pod jménem Přib Veronika teď má Veri Veri
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 30. 11. 2022

přidal skutečné jméno podvodníka: Roman Olah k bankovnímu účtu: 257801620/0300


user picture
admin 5. 12. 2022

Dobrý den, mohla byste na info(zavinac)podvodnabazaru(tecka)cz poslat kontakt na prodejkyni? Děkuji


user picture
Simona 1. 02. 2023

přidal/a telefonní číslo: 727805946


user picture
Simona 1. 02. 2023

Paní inzeruje figurky Schleich, obrázky jsou ale z ebay. Po prvotním telefonátu vše ok, ale když opakovaně neodeslala, ozvala jsem se a následovala okamžitá palba dotčených zpráv a urážek. Peníze za zboží sice vrátila, ale jiní to štěstí mít nemuseli.


user picture
Markéta 8. 02. 2023

Také jsem jedna z podvedených, zaslala jsem peníze na účet za Schleich figurky, nejdříve výmluvy, že nestihla poslat, po týdnu naléhání prý, odesláno, nic nepřišlo. Pak paní přišla s tím, že spletla mobilní číslo, na které měl přijít kód, No nepřišlo samozřejmě nic ani do Balikovny, což jsem si kontrolovala podle jmena. Po tomto už paní nereaguje na žádné zprávy.


user picture
Veronika 9. 02. 2023

Hej ty Markéto , kus krávy opravdu 😀 vy nemáte peníze ? Tak co tady melete, že jste podvedená, tak si laskavě přestante vymejšlet !sračky z huby z vaši, tak adpon když už brečíte , tak to uvedte na pravou míru .


user picture
Markéta 9. 02. 2023

Vidim, ze paní Veronika je zu s námi a má také možnost se vyjádřit. Ano, opravdu paní/pán peníze na účet vrátili po pár nadávkách na moji osobu a pod pohrůžkou, že jinak vše nahlásím.... Na zboží jsem se opakovaně byla ptát na poště, žádné tam nikdy nebylo.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.