Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Nevystavil mi faktu za praci, jelikoz mam hypoteku tak mi banka neproplatila co jsem mu zaplatil ( 187000,- kc) Pozor je to Ukrajinsky delnik OSVC Jmeno Andriy Hroz
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavel Kotvalt 10. 12. 2022

Úplně totožný případ , jen mi ošidil o méňe peněz 35.000 tisíc za výkopové práce, pan Ukrajinec vypadal normálně bohužel.. pozor na něj.


user picture
Stanislav Diepold 16. 12. 2022

Lidi sice to sem nepatří , ale je to největší Prase z Ukrajinců, Fušer, zkazil na co sáhnul a škodu mi neuhradil. A tak se přidávám ať už si neškrtne tady Čechách.


user picture
Patrik Stehlavý 23. 12. 2022

Přidávám se k Vám, Ukrajinec co nectí české zákony, okradl mi na zakázce o vrtačku a přímočarou pilu, Škoda cca 11.000,- Kč. Šmejd z Ukrajiny. POZOR na něj je to přetvářka sama působí věrohodně jinak Zloděj a Hajzl z Ukrajiny.


user picture
Josef Lipták 25. 12. 2022

Ukrajinec který nás okradl o šperky u Nás Žádám prosím všechny kdo a tímto Prasetem z Ukrajiny měl co do činění přidejte se!


user picture
Simona 27. 12. 2022

Nejhorší zmetek z Ukrajiny, manipuluje se ženami , všude seznamky a podvody. Zasloužil by vykázat zpět na Ukrajinu!


user picture
Dana 7. 01. 2023

Ukrajinec který se mi ozval na inzerát “ prodej mobilního telefonu” a při údajné koupi telefonu Mě okradl o věci z kabelky, pozor na nej. Zmetek Ukrajiský.


user picture
Luccy 12. 01. 2023

Možná to sem nepatří ale mohlo by to pomoct všem. Navštívil Náš podnik a Úplně stejné jednání na Naše slečny na Privátu, jedné ukradl z pokoje její telefon… Hnusný a nesympatický Ukrajinec zapáchá kouřem a chlastem.


user picture
Jana 12. 05. 2023

Potvrzuji Hovado z Ukrajiny, manipuluje se ženami , seznamky a podvody stalkovani… Zasloužil by do krimu nebo zpět na Ukrajinu!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.