Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Koupila jsem sadu nářadí Hilty..Komunikace emailem rychlá..Po odeslání peněz už žádná komunikace..Mobil vypnutý..Zboží nepřišlo.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr 7. 12. 2022

Dobrý den, prosím podejte trestní oznámeni, ja jsem byl také podveden, trestní oznámeni na tohoto pachatele podám co nejdříve. Je potreba by se skoda secetla a byla vetsí než 10tis, poté to policie začne řešit. Předpokládám že vlastník učtu je pachatel, tudíž je to pro policii práce na 10min. Děkuji Pěkný den.


user picture
Pavla 7. 12. 2022

Trestní oznámení podám.


user picture
petr 8. 12. 2022

také jsem kontaktoval moji banku, a nahlásil podvodné jednaní tohoto člověka. Banka založila reklamaci na transakci - podvod, a bude kontaktovát KB, částku údajně vrátí, nebo se alespoň o to pokusi. Zkuste prosím udělat to sejné. trestní oznámení podáno.


user picture
Petr 9. 12. 2022

KB banka uhrazenou částku vrátila, neuvěřitelné, tleskám....

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.