Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den. Minulý týden 28.11. jsem reagoval na inzerát na konzoli PS4 Pro. Pan Zdeněk Ondruška zaslal jako ověřený uživatel seznam.cz částečně zakryté kopie OP a ŘP a z účtu 123-8943150297/0100 vedeného na jméno Zdeněk Ondruška pro ověření zaslal 1Kč. 29.11. jsem mu zaslal 6.079,- Kč s adresou zásilkovny. 2.12. jsem poslal dotaz, zda peníze dorazily. Zboží prý zaslal přes poštu, protože zásilkovna rozměrný balík nevzala. Na dotaz kam balík poslal, když jsem mu dával jen adresu zásilkovny, doposud nereagoval.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Tereza Kolská 21. 05. 2023

Dobrý den, napište mi prosím mail na [email protected], poskytnu Vám více informací. Je nás hodně, už od Vánoc je podaný oznámení, který policie v květnu překvalifikovala na trestní čin.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.