Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
12/2022 FB - Marketplace, prodejce Nintenda - Alexandr Novotný Komunikace, při které Vás nenapadne, že se může jednat o podvod, už to mají vychytané. Do poslední chvíle vás drží v pocitu, že je vše v pořádku. Zde je komunikace s podvodníkem: Podvodník: Dobrý den Konzole je naprosto v pořádku prodávám z důvodu nevyužití je k tomu doklad sloužicí jako záruka ještě na 10 měsíců, zakoupeno 9/21 v Datartu,jedná se o verzi v2 zvolil sem kvůli lepší baterií,vše funguje v pořádku nedriftují nic,občas ještě zapařim Asphalt,a můžu říct že pohoda :)Je na něm ochranné sklo:) Využíval sem jen já:) a hry ktomu soů 2 jak je na foto:) Podvodník: Do Prahy bohužel nejezdím, No spíše bych osobně, pokuď bych posílal tak po platbě nezlobte se Podvodník: Dobře tak poprosím adresu na zasilkovnu:) Podvodník: Č.učtu 107164523/2250 hned co se připíše zadam zasilkovnu. Podvodník: Tak jsem koukal přes tu zasilkovnu to je za 79kč:) Podvodník: Dobře tak mi pošlete adresu, bude to chtít email a tel číslo Podvodník: Dobře hned co se připíše budu vás informovat Podvodník: Asi jste nedávala okamžitou? Podvodník: Dobře,mohu poprosit o screen že bych odeslal dnes? Podvodník: Dobře děkuji dnes odešlu:) - Já: Dobrý den, odeslal jste prosím Nintendo? Zatím mi nepřišla žádná zpráva ze Zásilkovny, že by vůbec balíček přijali. Podvodník: Pěkný den nemáte možnost zavolat do uni Credit kde platba vázne jelikož do dnes se nepripsalo mohu pak udělat scren včerejších příchozích úhrad,má banka mi řekla že to mám řešit s bankou odkud bylo odeslano - Já: Dobrý den a číslo účtu je v pořádku? I na mnou zadaným příkazu, můžete se prosím podívat? - Já: Já ale myslela, že na základě printscreeenu již v pátek Nintendo posíláte Podvodník: Číslo účtu je správně, no já v pátek čekal do 4 a nic se nepřipsalo,je úterý a pořád nic Podvodník: Nevím na jaké straně je problém já to včera řešil celý den a dozvěděl sem se Ze mam čekat do půlnoci nebo kontaktovat banku z které bylo odesláno Podvodník: 107164523/2250 Číslo je správně
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra 6. 12. 2022

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: Trestní oznámení KRPJ 121 449/PŘ-2022-160711 - Netolice, 80000,-


user picture
Petra 6. 12. 2022

Dobrý den, na tohoto zloducha je x trestních oznámeních...Zadala jsem i číslo TO, tak jen běžte na PCR a nahlašte


user picture
Zdenka 12. 12. 2022

Právě zjišťuji všechny info. Připojím se taky k TO. Stalo se mi to samé, akorát číslo účtu je 316859989/0300


user picture
Lukas 23. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jan Csóka k bankovnímu účtu: 107164523/2250

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.