Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Nabízí hromadu věcí od elektroniky pro starožitnosti. Koupil jsem od pána PS2 a vybrané hry. Balík sice poslal, ale PS2 je nefunkční a hry poslal úplně jiné a některé dokonce vypálené. Po mém upozornění mi řekl, že lžu a hodil mě do blokace. Účet je veden na ženu Vuová Hana, ale komunikace byla s pánem s profilem na facebooku Drak Aragon. Na balíku bylo uvedeno jméno odesílatele Erik Toth.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 8. 12. 2022

přidal skutečné jméno majitele účtu: Hana Vuová k bankovnímu účtu: 213358460/0600


user picture
Tomáš Krejčí 22. 12. 2022

Objednal jsem si svěrák, balík přišel, ale úplně jiný typ výrobku. Na Messengeru vystupoval jako Drak Aragon, balík na jméno Erik Thot. Po doručení balíku messenger zablokován.


user picture
Jakub 4. 03. 2024

přidal/a číslo účtu: 213358460/0600


user picture
Jakub Parýzek 4. 03. 2024

Chtěl jsou koupit obraz místo toho stále výmluva a teď i zablokován peníze jsem poslal a balíček nikde vystupoval jako erza erikxon kdybych mel někdo adresu tak sem sní já mu to rad vysvětlím


user picture
petr 13. 04. 2024

objednal jsem šachy a poslal úplně jiné v poloviční hodnotě. Pak zablokoval profil

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.