Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Nabízela na Fb ozdoby, přítel se s ní domluvil na ceně 600 za obě sady, peníze jsme odeslali hned. Dnes přišlo něco úplně jiného, naprosto nehodnotného a rozbitého, po upozornění, že neposlala co bylo zaplacené už jsme oba v blokaci. Profil pod jménem Petra Sod, účet u Air bank na jméno Petra Šodková.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Míla 7. 12. 2022

přidal skutečné jméno majitele účtu: Petra Šodková k bankovnímu účtu: 1485049017/3030


user picture
Míla 12. 12. 2022

přidal číslo a místo tresního oznámení: Č.j. KRP J-141909-1/PŘ-2022-161613 - Chotěboř, 665,-


user picture
Marcela Francová 8. 03. 2023

Jsem z toho nějak rozhozená , ale penize které jsem pani poslala mám zpět na účtě


user picture
Petra Šodková 22. 03. 2023

Budu na Vás podávat trestní oznámení za zveřejnění telefonního čísla a emailu. Peníze i s vysvětlením vám byly vráceny. Navíc jde o očerňování mé osoby. To jen pro informaci, hezky den. Šodková


user picture
Ella 3. 02. 2024

Vystupujici na fb pod jmenem Petra Sod nabizi knihu. Pri pozadavku o foto s listecek daneho dne to udela viditelne v nejakem levnem photoshopu a kdyz ji to neprojde ihned vas da do blokace. Pouziva jiz jine cislo uctu, nyni je to 255xx7141/0600.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.