Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Zaplatila jsem 579 Kč Monice Roubalové z Bruntálu za dětskou teplákovou soupravu, s tím že ihned po připsání peněz ji odešle. Peníze sebrakla a přestala komunikovat.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Kristina Štefanová 22. 12. 2022

Mám obdobnou zkušenost, akorát s tím, že jsem nenaletěla Monice Roubalové, nýbrž Denise Roubalové. Číslo účtu totožné. Kupovala jsem si od ní hračku pro syna, kterou nabízela na MarketPlace a přišla jsem tak o 779 Kč, jelikož nemám hračku, ani vrácené peníze. Paní již se mnou nekomunikuje.


user picture
Pateicie 26. 12. 2022

To snad nemislite vážně kvůli tomu že jsem vám ji neposlala na dobírku děláte tohle stidte tě proboha ženská


user picture
Petr 26. 12. 2022

Nerozumím tomu komunikace super dodání také takže damo laskavě se uklidnete

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.