Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pani Tereza Macháčková prodává dětské lehátko značky Babybjorn. Me napalila před Vinted, kdy chtěla prodej postaru bez použití jejich tlačítka. Komunikace vazala hned od začátku, slibovala, ze lehátko posle, ale nikdy tak dle domluvy neudělala. To same se deje s vracením peněz. Působí i na Facebooku.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Podvedená 18. 12. 2022

Podejte trestní oznámení!! Paní Macháčková takto inkasuje peníze, když ji někdo pohrozí, tak peníze vždy vrátí a na policii tím nikdy nedošlo a vždycky ji to “prošlo lehko”. Takto ji už konečně začnou řešit pořádně!! Hraje si na hrdinku, je arogantní a následně si hraje na chudinku, jak vše dělá její sestra. Žádnou sestru nemá. Dalo mi dost práci, ve spolupráci s bankou, zjistit si o ní informace, kde žije apod. Nevím, zda tyto informace mohu zveřejnit, myslím si, že spíše ne, tak si klidně spolu můžeme napsat. Když budete chtít nějaké info, dejte mi vědět. Takové hyeně, která podvádí maminky a 2 roky prodává jednu věc x lidem, už vážně není normální!!


user picture
Petra 19. 12. 2022

Též jsem byla podvedena. Podávala jste TO? Ze bych se k vám přidala, aby to měli vše společně. Případně podám TO sama. Dáma byla drzá a arogantní a pak si mě všude zablokovala. Podala jsem žádost o vrácení platby bankou a sdělili mi alespoň její údaje včetně adresy. Přemýšlím, ze si k ní domů udělám výlet a tu hubu jí ještě namlátím.


user picture
Veronika 21. 12. 2022

Dobrý den, tušila jsem, ze nás bude víc. Trestní oznámení budu podávat zítra, té hyeně to nesmí projít. Slibovala mi, že peníze vrátí a teď už nekomunikuje vůbec. Napřed byla taky útočná, pak hrála na city…


user picture
Petra 25. 12. 2022

Přidejte sem číslo spisu, ať to má pcr pohromadě a mohu se také přidat. Bude to jinak celé trvat delší dobu. Každopádně, napíšete mi vás email pro lepší komunikaci? Vrátila vám penoze? Já jsem všude zablokovaná, ale holčička se přepočítala. Banka mi poskytla údaje včetně adresy, kde bydlí, takže já za paní jedu 29. osobně. Doufam, ze těch 200km, bude stát za to.


user picture
Veronika 26. 12. 2022

Dobrý den, č.j je KRPM-174829-1/PŘ-2022-140523.


user picture
Veronika 26. 12. 2022

Pani Petro, nevrátila a na sms už taky nereaguje. Číslo mého oznámení mate výše. E-mail se mi zde nechce zveřejňovat. Mate fb?


user picture
Admin 3. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Tereza Macháčková k bankovnímu účtu: 8294166415/5500

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.