Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobry den, chtel bych nahlasit uzivatele na Sbazaru. Poslal spatne dily a nyni vubec nekomunikuje o vraceni. Na zacatku kdyz jeste nemel penize v kapse,reagoval ihned Jedna se o uzivatele: netapeta netapeta1 netapeta2 netapeta3 netapeta4 netapeta5 netapeta6
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Martin Vyšný 29. 03. 2023

Dobrý den, také chci nahlasit tohoto uživatele na Sbazaru. V popisku a přes sms (nedovoláte se mu) mě ujišťoval, že se jedná o originální a nové díly, a že má díly přímo od výrobce. Oba dva zaslané díly jsou stěží originál (spíš to vypadá na Čínu) a už vůbec se nejednalo o nové díly. Díly byly poškrábané, loupala se barva a bylo vidět otlačení, jak kdyby to někdo vyndával z jiného auta. A navíc chtěl původně skoro dvojnásobnou výši dobírky. Úroveň komunikace bez komentáře... Jedná se o uživatele: netapeta netapeta1 netapeta2 netapeta3 netapeta4 netapeta5 netapeta6. Pokud budete objednávat z Dobrušky, dejte si pozor, ať nenarazíte na tohoto uživatele.


user picture
Dawlet Dawlet 12. 09. 2023

Je to podvodnik, objednane dily poslal o 750kc draz, slibil ze chybu napravy a posle cast penez zpet, ale jak mile zjistil ze zasilka byla vyzvednuta tak ignor nebere telefon.


user picture
Štěpán 20. 09. 2023

Přidávám se k negativnímu hodnocení. Pán poslal zboží, ale o 1000,- dráž, než jsme se domluvili. Odmítám vyzvednout. Po přečtení jiných recenzí bych měl i strach, co mi přijde a ještě k tomu za jinou cenu. Nedoporučuji. Má spoustu profilů na Sbazaru.


user picture
Martin 25. 09. 2023

Taky se bohůžel přidávám, sháněl jsem zadní lemy na Subaru Legacy BH 2001 protože téměř nikde nejdou sehnat na Sbazaru je měl v inzerci, pán ani nenapsal, že už to poslal natož kolik to dohromady bude stát, trvalo to 3 dny doručení přes víkend v Pondělí dnes u mě zazvonila pošta...sranda, že mi upozornění na to, že si můžu balík vyzvednout přišla z jeho tel. čísla !!! už to ve mě vzbudilo podezdření, samozřejmě si na balíku přidal 1000Kč za dobírku samozřejmě balík jsem nepřevzal ani neposílal nic předem, takže se mu nepodařilo mě okrást, ale dávejte si na něj bacha.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.