Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den. Dávejte si veliký pozor na tohoto muže: Lukáš Vojtíšek [email protected] 776 456 415 43-1505400207/0100 Inzeruje na sbazaru i bazoši. Je velice ochotný, slušný, komunikativní, bezproblemově, rychle a vstřícně proběhla domluva o koupi. Po zaplacení zboží (předem, bankovním převodem na účet) ještě poděkuje a slíbí, že co nejdříve zboží pošle. Ale nepříjde nic. Pán nereaguje na sms zprávy, nezvedá telefony, neodepisuje na e-maily. Avšak po zaslání e-mailu z jiné adresy (jako zájemce o jiné zboží z jeho nabídky) okamžitě odpovídá a dál obchoduje. Po další písemné komunikaci (a delší době) se tedy omluvil, že chyba bude pravděpodobně na jeho straně. Prý balíček dávno poslal. Žádal o znovu zaslání kontaktních údajů, že balíčků posílal více a asi se mu to popletlo... Po dalším čekání se samozřejmě opět nic neděje a pán není k zastižení... Později si smazal účet, ale stejné zboží, jen nafocené z jiného úhlu se začalo objevovat pod tímto jménem: Veronika Maxová [email protected] 1151493410247/0100 Opět se opakuje to samé: Paní je velice ochotná a vstřícná, dokonce slibuje, že pokud se mi zboží nebude líbit, mohu jej vrátit. Opět proběhně (naivně) platba předem, bankovním převodem. Paní poděkuje za platbu a slíbí, že balíček pošle co nejdříve. Žádný balíček však opět nedorazil... A paní na dotazy nijak nereaguje. Po blizším přezkoumání inzerce tohoto muže i ženy zjistíte, že fotky inzerovaného zboží mají tyto dvě osoby naprosto stejné, jen nafocené z jiných úhlů. Po zaplacení přestanou komunikovat a nelze s nimi jakkoliv navázat kontakt. DÁVEJTE SI POZOR!!! Dávejte si pozor!!!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 12. 06. 2021

přidal/a email: [email protected]


user picture
L. 7. 06. 2023

Stejná zkušenost (14.4.2018) s č.ú. 43-1505400207/0100. Inzerce na sbazaru - prodej parfému Oriflame. Uživatelka Petra psala z e-mailu: [email protected] Rychlá, milá komunikace, po platbě ještě paní Petra slibovala, že zítra parfém pošle a napíše mi číslo zásilky. Na mou výzvu asi po měsíci, že nic nedošlo. Žádná reakce.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.