Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Nakup na Facebook xbox series x za 8500. Domluvili jsme se ze mu část zašlu na zbytek bude na dobírku v Zásilkovna lze max 5000 na dobírku. Tak jsem mu zaslal na účet 3500. S tím ze až to dorazí tak odešle. Pak nastala výmluva ze mu nejde Zadat dobírku v Zásilkovna tak požadoval celou částku. Tak jsem mu napsal ze je to blbost ze to musí jít. Když tvrdil ze to nejde tak jsem mu napsal ze to muže poslat poštou ze tam to určitě půjde. Ale prý dobírku na poště trvá strašně dlouho a tak mi raději pošle peníze zpět a začali výmluvy ze není doma Atd
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 2. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Dominik Novotný k bankovnímu účtu: 317240280/0300


user picture
Daniel Jašek 27. 01. 2023

Byl jsem nejspíš podveden stejným člověk, také o Xbox. Nabízí ho na Facebooku pod jménem Barbora Svobodová (tvrdí že xbox je přítele). Účet je stejný. Poslal jsem 1000Kč dopředu, nejprve po mně chtěl víc, ale usmlouval jsem to na 1000Kč. Pak mi ještě vynadal že na to chvátám a jestli si myslím, že mi to za 3 dny stihne dorazit. Z jiného čísla jsem psal znovu a Xbox nabízí dál. Poslal mi i fakturu od Xboxu jestli to k něčemu bude. Podával jste trestní oznámení?


user picture
Daniel 27. 01. 2023

Našel jsem 2 další podvody dle jména a i dle prodávaných věci to sedí, používá i jiná čísla účtu.


user picture
Daniel 27. 01. 2023

přidal/a číslo účtu: 123-8148230247/0100


user picture
oli H 27. 01. 2023

Též zkušenost s Dominik Novotny - na Market place - prodej nábytku - platba 1000 předem pak jít jen výmluvy , ze zboží nemůže předat … až se odmlcel a již nekomunikuje - jeho profil Domino Novotny

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.