Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
3030
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Od pana Radka Horáka jsem si objednal žlutý šeřík 50-80cm a všechny jsou kvetoucí, po zaplacení jsem byl informován, že nestíhá a tak odešle příští týden, po dlouhém dopisování poslal až ten třetí týden. Balíček přišel v pořádku, ale již velikost se mi nezdála( krabice od bot č43), rostlinka 21cm a myslím, že ještě dlouho nepokvete, podle nápisu na květináči jsem zjistil, že se jedná o odrůdu Znamya Lenina který má klasickou fialovou barvu ale taky to může být obyčejný planý semenáček. Po obdržení jsem ihned reklamoval a pan Horák komunikaci vypnul. A tak upozorňuji na jeho jednání, případně bych chtěl požádat další podvedené, aby se zde ozvali.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jana Buchalová 3. 09. 2021

přidal/a číslo účtu: 1235920017/3030


user picture
Jana 3. 09. 2021

Toto číslu účtu mě dal pan Jan Dušek,když jsem si u něj objednávala syrské ibišky.Stale inzeruje na FB-marketplace.Fotky jsou ilustrační a posílá malé chcipáčky.Kdyz chcete víc barev, pošle vám vše dohromady a nepopsané.Neni schopný poslat ani fotku mateční rostliny


user picture
Jana 3. 09. 2021

Na toto číslo účtu jsem posílá peníze panu Janu Duškovi za ibisky


user picture
Vladimír 15. 09. 2021

přidal/a číslo účtu: 1235920017, variabilní symbol: 3030, telefonní číslo: 739112068


user picture
Gabriela 17. 11. 2022

Radek Horák-podvedl už více lidí.Rostliny špatné kvality,napůl už mrtvé...fotky matečních rostlin ztažené z netu.Po zaslání nekomunikuje.Pozor na tohoto šmejda,vystupuje i pod jinými jmény.


user picture
Adriana Greplová 24. 09. 2023

přidal/a číslo účtu: 1567402013/3030

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.