Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den ,poslala jsem peníze 2000kc ,,na bundu Ani bunda ani peníze Dotyčný nekomunikuje
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 9. 01. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Michal Bašta k bankovnímu účtu: 4603338033/0800


user picture
Petra 12. 01. 2023

Bohužel jsem nejspíš také naletela, poslala jsem 1600 za bundu a tričko. Přišla mi zpráva ,že zasilkovna popletla balíčky ,že to jde řešit, ale bohužel je to lež.


user picture
Barbora 21. 01. 2023

Dotyčný/dotyčná vytvoří inzerát na super oblečení za málo peněz na fb. Pokud kontaktujete, pošle vám pozvánku do fb skupiny BUTIK NH. V téhle skupině dává příspěvky s oblečení a cenou a kdo přidá první komentář získá oblečení. Poté vám zašle žádost o přátelství na fb a do zpráv vám pošle informace, co jste si vybrali a pokyny k platbě. Zarazilo mě to, že platbu chtěl ještě ihned ten večer. No a potom již hledáte recenze...


user picture
Michaela Jakimov 29. 01. 2023

9.12. 2022 jsem odeslala 2660kc na oblečení. Dodnes nemám nic, stále výmluvy na to, že zasilkovna ztratila balíčky, teď aktuálně zase problém s bankou. Jsem ochotná jít do hromadného trestního oznámení


user picture
Michaela Jakimov 29. 01. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Hrdlickova 30. 01. 2023

Když vidím kolik nás tu je ,pojďme podat trestní oznámení Jen nevím jak se s Vami spojit


user picture
Jakimov Michaela 30. 01. 2023

Co jsem se dočetla na této stránce, tak každý z nás má podat trestní oznámení a policie by nás měla propojit. Tzn. dát nás pod jeden spis.


user picture
Hrdlickova 30. 01. 2023

Pujdeme spolecne do toho? Pridate se ke mě?jsem z Phy


user picture
Petra 30. 01. 2023

Jsem z Kladna ,ale určitě půjdu podat trestné oznámení! Ta toho bude mít mnohem více. Možná by to chtělo dát i na fb že se bude podávat trestné oznámení ať se přidají.


user picture
Hrdlickova 30. 01. 2023

Dobre ,do konce týdne to udelam pak Vam zde napisi Doufám,že budeme úspěšný Prosim všechny Jestli Vas mohu poprosit dejte to má Fb


user picture
Admin 31. 01. 2023

Zdravim vsechny, na policii musite opravdu kazdy, sam nemusite cekat. Pres stejne cislo uctu si to policie opravdu propoji a bude scitat skodu. Vase cislo podani od policie muzete vlozit opet sem na stranky a ukazat tak ostatnim ze uz jste tam byli. To cislo pak muze dalsi clovek policii predat, ale neni to nutnost.


user picture
Petra 31. 01. 2023

Tak holky dala sem ji na fb na stránku podvodníci, buď si toho všimla a nebo že jsem ji napsala její jménem Luisa Demeterova a najednou mám peníze na účtě 😊. Jedná paní byla tak moc hodná a napsala mi totiž její jméno, nelenila sem a ihned jsem ji napsala její jméno a že peníze stále nemám na účtě a najednou do 5ti minut jsem je tam měla 😊 tak to také zkuste a dejte vědět jak jste dopadly 😊


user picture
Petra 31. 01. 2023

Jo jinak mi napsala že ona podá trestné oznámení na nás za křivé obvinění 😊😊 asi křivé není když sem čekala skoro měsíc bez 5ti dnů 🤣🤣🤣🤣 a šla sem ihned do bloku


user picture
Jana 26. 04. 2023

Dobrý den, tak já se hlásím jako další v řadě. Tentokrát na vintedu, kde paní prodala věci, byla zablokovaná, tak jsem zjišťovala informace a schodují se tu jména a údaje. Jen tentokrát šla platba na účet Čsob (295205934/0300) . Potom co jsem to z nich tahala mi vyhrožovali trestním oznámením :( a GDPR. Takže děkuji Vám moc za tyto stránky a vidím, že pravda byla na mé straně.


user picture
Admin 26. 04. 2023

Hromadne nic nepodate, kazdy musi sam na policii. Necekejte na ostatni. Sem na stranky pak vlozte cislo od policie a ostatni ho pak muzou pri svem nahlaseni na policii uvest.


user picture
Jana 28. 04. 2023

přidal/a telefonní číslo: 732666439, email: [email protected]


user picture
Markéta 29. 04. 2023

I já byla okraje a o 1629kč. Půjdu na policii.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.