Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Přišla mi zpráva přes WhatsApp z tel.čísla.: +420705984620 "Dobrý den, viděla jsem si Váš inzerát, na Bazoši. Je stále aktuální?" ... "Jsem z Olomouce. Mohu zaručit doručení na DPD? Samozřejmě na vlastní náklady" .... "Doručení je zaručeno, musíte následovat odkaz na Vašem e-mailu nebo potvrdit doručení, poté obdržíte peníze na Vaši bankovní kartu" ...Nelíbilo se mi, tak jsem zavolala, telefon nikdo nezvedl, ale přišla mi obratem další SMS.. "Omlouvám se, ale bohužel mne tak bolí v krku, že nemůžu mluvit po telefonu.." Až dodatečně jsem vyhledala tel. číslo a našla - podvodníci na Bazaru: a děkuji za upozornění a posílám dál...
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.