Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Toto není podvod prodejce, ale podvod od kupujícího. Podobné nabídky na koupi dostávám již cca 8 měsíců, podobnost e-mailu je vždy téměř stejná. Omlouvám se za vulgarity v mém příspěvku. Při psaní tohoto příspěvku opět další nabídka od [email protected] Konverzace 1. 7. 2021 [email protected]: zaujala vaše nabídka „Jízdní kolo Gepida Alboin“: Dobry den, je toto k prodeji? Laskavě se vraťte k mému e-mailu Já: Kdybych jej neprodával, tak bych jej neinzeroval, to pochopí i desetileté děcko! [email protected]: Děkuji za e-mail, mám zájem o koupi, jaká je cena? A pokud je to možné, pošlete mi nějaké nejnovější fotky, Ragards Já: Cena je přeci v inzerátu! A k čemu novější fotky, když fotky jsou nové? [email protected]: Jsem spokojen s cenou, kterou okamžitě zaplatím přímo na váš bankovní účet, takže se vám rád vrátím se všemi vašimi bankovními údaji Jméno účtu: Číslo účtu: Název banky: cena: Adresa: Telefonní číslo: Jakmile dokončím platbu, kontaktuji svou přepravní společnost, jakmile obdržíte peníze na moji přepravu, přijdou k vám domů pro vyzvednut Já: Nasrat, ty velká pičo! [email protected]: Rád bych vám sdělil, že si nemusíte dělat starosti s přepravou, protože jsem již zařídil svého soukromého přepravce, který přijde k vám domů po vyzvednutí, jakmile bude provedena platba na váš účet, takže mi laskavě pošlete váš účet, abych co nejdříve provedl platbu Já: Již jsem to psal, velká pičo: NASRAT!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.